Quilas valpar

födda 5 augusti 2007

1oktober. Hos veterinären!

Publicerad 2007-10-09 20:46:41 i Valparna,

Vi packade in valparna i bilen i en tvättkorg tillsammans med mamma. Det var dags för idmärkning, vaccinering och besiktning av våra små gullisar.
image140

image147

Framme hos vår favoritveterinär Lucie Havelka, som vi tycker är otroligt bra med djuren, skicklig och noggran, hoppade Timone genast ur tvättkorgen och spanande in hästen i rummet brevid.
image141
Timone var först på undersökningsbordet. Han var väldigt duktig. Allt var utan anmärkning förutom ena testikeln som inte riktigt kommit ner ännu. Men det är helt normalt för så här små valpar. image142

image143
sprutan..
image144
och godis efteråt!

image146
Lusen väntar på sin tur.
image145
Det var mycket uttröttande att vara med om så mycket nytt!
image148
Mamma höll koll.
image149
Och njöt av golvvärmen.
Tyvärr fick vi bara dessa bilder, för mitt i allt tog kamerabatterit slut :(
Lill Lusen och Elvis var också duktiga, allt var utan anmärkning på dom, fast Elvis tyckte inte att sprutorna var så roliga. Lill Lusen tyckte godiset luktade så gott att han sniffade oavbrutet, och Lucie kunde inte höra hjärtljuden förrän han hade somnat..

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2007-10-10 23:19:11

Hej svejs!
Vilka underbara nya bilder!!!!!!!!! Ser fram emot
att få se familjebilderna! :) Lill Lusen mår som han förtjänar...Som en prins! Sover
mellan mamma och pappa varje natt! En riktig sjusovare oxå! Matte har fått väcka han vid 8-8,30 på mornarna.Så han får komma ut och kissa.Tar skogs promenader med nya kompisen Mirja.Det tycker han är super spånnande. Idag var matte tvungen att börja jobba och lusen har varit hemma med Mirja och husse. Den som led mest var nog matte! =) Nu ska vi ut och natte kissa. men först får jag allt väcka både Lusen och husse.För de har slocknat i soffan. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela